Hoppa till sidans innehåll

Träning


Insjöns Ridklubb erbjuder regelbunden träning för olika tränare/ridlärare. Du hittar en närmare beskrivning om du klickar på respektive ledare i vänstermarginalen.

Vår ambition är att erbjuda träning som passar alla medlemmar. Träningsavgiften betalas direkt till resp. tränare. En ansvarig kontaktperson från klubben finns kopplad till varje träningsgrupp. Kontaktpersonen håller i gruppindelning, anläggningsbokning etc. och är din länk till träningen.

Medlemskap är ett villkor för plats i träningsgrupperna. I medlemsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring. Hästen ska ha giltigt anläggningskort, dvs minst enstjärnigt, eller ridbiljett. Anläggningskortet gäller för den häst till vilket det lösts. 

Reserv som vid enstaka tillfällen går in som ersättare på annan ryttares plats behöver ej vara medlem. Observera då att försäkringsskydd saknas. Rider reserven en häst som inte redan har giltigt anläggningkort tillkommer avgiften för en ridbiljett, f.n. 60:-/pass för medlem och 80:-/pass för icke medflem. Ridbiljett läggs i postlådan i ridhuset märkt med hästens namn och datum, alternativt att beloppet insätts på IRK:s bg 5382-4322. Skriv namn och riddatum eller tränare.

Här hittar du information om medlemsavgiften.

Här hittar du information om hur du betalar anläggningsavgiften.

Lösta anläggningskort 2015

Välkommen till Insjöns Ridklubbs utbildningsgrupper!

Uppdaterad: 06 JAN 2015 22:25 Skribent: Emma Nilsson-Tysklind

Agria

Försäkringsbolaget Agria är även 2017 sponsor till westerncupen,
Agria Western Cup.

  

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Insjöns RK - Ridsport
Lena Öst Thornton, Faluvägen 129
79340 Insjön

Besöksadress:
Vabäcksvägen 9
79341 Insjön

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info