Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Amulet Angel Wing Magic Wand Crystal energisynpunkt Röd Jasper Crystal Pendant 18 tum halsband lp1gX02hqL

  • 1677 antal i lager

SEK209

Qty:

Mycket söt och speciell Crystal punkt Wand. Kommer i gåva stil Pouch.Angel Wing Charm är gjorda av rostfritt stål och med Infinity stil borgen inställning. Crystal storlek: Ca 35 X 10mm (+/-), cirka 1 ½ inches lång. Redo att bära med vackra 18 tum länk Style rostfritt stål kedja Necklace.Each amulett är individuellt och ingen två bitar är någonsin både. Mycket speciell och söt enskilda Lucky Crystal punkt amulett gjord av naturlig röd Jasper Crystal ädelsten. Den rymmer Angel Wing charm och fästas genom Infinity stil borgen inställning. Kristallen rymmer befogenheter av lycka, positiv energi och skydd. Varje amulett är individuellt gjorda, helt unik och en av slag.

Angel Folklore och Legend: änglar är andliga varelser som tros vara mycket kraftfullare än människor. De har tänkt på som skapelser av en separat order från människor och ibland som andarna av högt utvecklade människor. Människor tror att vinklar har Super naturliga krafter av skydd och varje person kan ha sin egen ängel efter varje steg på vägen. De kan leta upp dina vägar rätt innan du gör dig ta en annan väg oavsiktligt.

Bo unikt, Special och attraktiva med din egen individuella Lucky Angel Wing Amulet.

Lycka till och tror befogenheter röd Jasper ädelsten:

Röd jaspis är väldigt beskyddande. Det kan justera alla chakran och balansera Yin Yang energier, det är stabiliserande och healing. Det hjälper att få problem att ljus innan de är ett hot. Röd jaspis försiktigt aktiverar sinnena och skyddar från trolldom. Denna sten hjälper orättvisa situationer och det sägs att hjälpa skydda och rädda från fara. Dessutom Red Jasper är en bra all-around lycka sten och sa för att bringa glädje, lycka och framgång i livet.

Röd jaspis är ädelsten av viljestyrka. Röd jaspis ger insikt att ditt liv är ett resultat av dina val. Inspirerar dig att göra ditt liv exakt vad du vill genom att göra nya val. Kan ge dig förtroende att flytta fram njuter av resan, inte väntar i förväntan. Röd jaspis kallas en sten av rättvisa. Det används för att förhindra utvikningar när framsteg har gjorts. Legenden säger att Jasper skulle driva bort onda andar och för att skicka negativitet riktade till dig tillbaka till den ursprungliga avsändaren. Magiska lore hävdade att denna sten när sliten kunde göra dig osynlig. Det tros också inspirera intuition, kreativitet och andliga solidaritet.