Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Dubbelrum Lucky amulett magiska blommor Donuts Onyx Röd Jasper Crystal tror andliga hängsmycke halsband KzMfYvKgTU

  • 1141 antal i lager

SEK228

Qty:

Unik dubbel Lucky amulett i svart Onyx och Red Jasper ädelstenar Magic blommor Donuts.Pendant storlek: 30mm (1 1/4 ”), större blomma Donut är 30 mm och mindre blomma Donut är 20 mm. redo att bära med justerbar bomull vaxat sladd, kortaste 15 tum och längsta 24 tum. Naturlig ädelsten används och kan ha naturliga prickar och inneslutningar. Varje Donut är handsnidade och absolut Unique.Comes med vacker presentask stil påse.

Detta är mycket unik och absolut enskilda amulett. Det görs som två lyckliga och magi blomma munkar från äkta och naturliga svart Onyx och röd jaspis. Redo att bära med justerbar bomull vaxat sladd. Svart Onyx Gemstone står för lycka och andliga befogenheter och Red Jasper står för tro och bra lycka befogenheter.

Bo unikt, Special och attraktiva med din egen individuella dubbel tur blomma Amulet.

LYCKA till och andliga krafter av svart ONYX GEMSTONE:

Med dess befogenheter effektivt i alla chakran är Onyx en mycket andlig sten. Dess primära funktion för spiritister är som en grundstötning sten som stärker anslutning av personen med jorden för att ge vägledning. Det används till att avsluta olycklig eller besvärande situationer. Onyx är i samklang med jordens energier och balanserar Yin och Yang. Det är grundande sten, värdefulla i svåra eller förvirrande gånger i våra liv. Extremt bra att människor som håller på att ”släppa” eller släppa de senaste bilagorna till ”människor, platser och saker. Absorberar och planar emotionell intensitet. Hjälper till att jämna ut ”berg-och dalbana Ride” av känslor. Svart Onyx är en enorm styrka leverantör, särskilt under tider av extrem stress. Onyx används till Deflect eller absorbera negativitet andras och på så sätt är en bra sten för skydd mot negativa krafter och influenser. Onyx var en gång mer värdefulla än guld, silver eller sapphire eftersom människor använt det själv skydd. Onyx skärper dina sinnen. Det stärker också självförtroende och ansvar. Utmärkt sten för att inleda processen för centrering och anpassning av den totala personen med en högre makt. Det hjälper oss att absorbera oavsett energi som vi behöver från universum.

LYCKA till och kommer befogenheter befogenheter av RED JASPER ädelsten:

RÖD jaspis är ädelsten av viljestyrka. Röd jaspis ger insikt att ditt liv är ett resultat av dina val. Inspirerar dig att göra ditt liv exakt vad du vill genom att göra nya val. Kan ge dig förtroende att flytta fram njuter av resan, inte väntar i förväntan. Röd jaspis kallas en sten av rättvisa. Det används för att förhindra utvikningar när framsteg har gjorts. Legenden säger att Jasper skulle driva bort onda andar och för att skicka negativitet riktade till dig tillbaka till den ursprungliga avsändaren. Magiska lore hävdade att denna sten när sliten kunde göra dig osynlig. Det tros också inspirera intuition, kreativitet och andliga solidaritet. RÖD jaspis är mycket skyddande. Det kan justera alla chakran och balansera Yin Yang energier, det är stabiliserande och healing. Det hjälper att få problem att ljus innan de är ett hot. b > Red Jasper försiktigt aktiverar sinnena och skyddar från trolldom. Denna sten hjälper orättvisa situationer och det sägs att hjälpa skydda och rädda från fara. Dessutom Red Jasper är en bra all-around lycka sten och sa för att bringa glädje, lycka och framgång i livet.