Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Positiv energi befogenheter Yin Yang amulett Crystal balanspunkt tur vita Cats Eye hängande halsband N00406dhWh

  • 2722 antal i lager

SEK190

Qty:

Unik och vacker Yin Yang Crystal Point tillverkad i ren glänsande rostfrittstål inställning. tillverkad av Lab odlas Snow White Cat öga för att visa mer perfektion och skönhet. pendel storlek: 2 tum lång. Redo att bära med vackra 18 "eller 22" länk stil rostfrittstål kedja. unik exklusiv design i rostfrittstål och emalj. Kommer alltid att lysa, se fantastisk och varar för evigt. levereras med vacker sammet gåva stil påse.

Helt unik, lycklig och vacker kristall punkt Yin Yang Amulet hänge. Det är exklusivt design och gjort med kärlek och omsorg. Denna kristall punkt håller Lucky Yin Yang disk inställning tillverkad av ren och glänsande rostfrittstål och kommer att pågå för evigt. Yin Yang disk är gjord i svart och vit emalj och ser helt underbara. Den rymmer perfekt Crystal Point tillverkad av Lab odlas Snow White Cat öga för att visa mer skönhet och perfektion, som alltid kommer att imponera på alla runt omkring dig. Denna amulett kommer att ge positiva energi krafter på grund av dess unika magiska symboler och naturliga egenskaper.

Se fantastisk och unik med din egen balans befogenheter Yin Yang Amulet Crystal Point.

Amulett menande:

YIN YANG-BALANS. Symbol Yin-Yang representerar den gamla forntida förståelse för hur saker fungerar. Yin och Yang hålls vanligtvis i balans-man kan inte existera utan den andra. Till exempel kan dag inte existera utan natt. Formen på Yin och Yang delar av symbolen, faktiskt ger dig en känsla av ständig förflyttning av dessa två energier, Yin till Yang och Yang till Yin, orsakar allt att hända. Principen om Yin och Yang är grunden för hela universum. Det ligger till grund för allt i skapelsen. Det leder till utveckling av föräldraskapet; Det är roten och källan till livet. De som söker visdom bortom de naturliga gränserna kommer att behålla god hörsel och tydlig vision. Deras kroppar kommer att förbli lätta och starka. Ying Yang är en stark symbol för att balansera lycka och förmögenhet för sin ägare, locka positiva energier från universum.

Lycka till och skydd befogenheter Cat ' s Eye Stone:

Kattens öga är mycket lycklig sten. Stimulera intuition och öka medvetenheten.  Det är en jord sten som ger en mycket effektiv skyddande energi.  Det förstärker lycka och lycka.  Cats öga förvandlar negativa tankar till positiv energi.  Kattens öga ger lycka och lugn, tillsammans med optimism, generositet och förtroende.  Det kan förbättra kreativitet och vänlighet.  Traditionellt, kattens öga tros skydda bäraren från onda andar. Kattens öga skingrar oönskad energi från Aura.