Gå till innehåll
Insjöns Ridklubb
Insjöns Ridklubb

Joyna - Nu brakar det loss på riktigt!

Joyna logotype

Nu är tiden för vårt lilla försprång över och det är fritt fram för hela föreningssverige att värva prenumeranter till Folkspels nya lotteri. Därmed startar också reklamen för lotterna och allt fler kommer att höra talas om den nya lotten vilket gör den lättare att sälja.
Första dragning är den 7 juni!

Vi har hittills 15 registrerade säljare av vilka 3 tillsammans sålde 9 lotter under april. Vi hoppas att fler vill engagera sig och värva lottprenumeranter och kanske även köpa en lott själv. Nu kan du även värva prenumeranter direkt under klubbens gemensamma butik utan någon säljare som mellanhand. (Fördelen med att värva via din egen butik är att du får poäng i vår påänglista som engagerad medlem).

Här hittar du vår reklamaffisch med QR-kod till IRKs butik Pdf, 346.1 kB.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här Länk till annan webbplats. för att se en kort informationsfilm.

För dig som medlem eller förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom medlemmens unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta din eller ditt barns förening. Din uppgift blir följande:

För Insjöns Ridklubb innebär JOYNA att vi tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt för föreningen eftersom vi fått chansen till en månads försprång genom att vara en lanseringsförening! Med en snabb, stark gemensam insats i april hoppas vi snabbt att stärka klubbens kassa.

Räkneexempel:

Vi tjänar 50 kr per prenumeration och månad. En enda prenumeration ger alltså 600 kr/år om kunden behåller lottprenumerationen hela året.
* Om 20 medlemmar lyckas värva tre prenumeranter var tjänar klubben 36 000 kr/år.
* Om 20 medlemmar värvar 5 prenumerationer tjänar vi 60 000.

Vår styrelse tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla jämförbar med den betydelse Folkspels storsäljare Bingolotto hade för oss när vi byggde vårt ridhus i Bingolottos barndom på 90-talet. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

Lyckas vi väl får vi möjlighet att sänka anläggningsavgiften igen inför 2025 och kan sen låta medlemmarna önska vilka insatser vi ska satsa på. Möjligheterna är stora!

Mer information på www.folkspel.se/joyna Länk till annan webbplats..

Detta är JOYNA:

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel:

  • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.

Detta ska bli riktigt spännande!

Publicerad: 2024-01-26

Senast uppdaterad: 2024-05-11

Författare: louise.tysklind@telia.com

Besöksadress

Vabäcksvägen 9
Insjön

Postadress

c/o Thornton
Faluvägen 129
79340 INSJÖN

Kontakta oss

073-331 94 89, Martina, ordförande
073-229 62 98, Lena, sekreterare
070-716 88 59, Louise, kassör

info@insjonsrk.se